Avaldsnes Bilverksted
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice ac-service

Dekk

featured image

Vi har dine nye dekk!

Det er ingen overdrivelse å si at dekkegenskapene er livsviktige. Slitte sommerdekk kan for eksempel øke bremselengden med opptil 70 %. Valget av dekk er ikke bare viktig i et sikkerhetsperspektiv. Dekkene har også betydning for lydnivået i kupeen og kjørekomforten. I vår butikk finner du et sortiment av nye dekk fra ledende kvalitetsprodusenter som oppfyller alle krav til sikkerhet, lydnivå og ytelse – sommerdekk, piggdekk og piggfrie. Fabrikantene vi har valgt å samarbeide med, er Good Year, Nokia og Dunlop. Våre medarbeidere i butikken har kunnskapen til å veilede deg frem til hvilke dimensjoner og dekk som egner seg best for nettopp din bil.

Hvordan vet du når det er på tide med nye dekk?

Minimumskravet for mønsterdybde er 1,6 millimeter. For vinterdekk kreves det minst 3 mm. Ettersom dekkets gummiblanding hardner til, kan også egenskapene forverres med tiden. I hvilken takt dette skjer avhenger av hvor dekket er lagret. Normalt, uten hensyn til slitasje og kjørestrekning, pleier vi å anbefale at man ikke bruker sommerdekk som er eldre enn åtte år og vinterdekk som er eldre enn fire år. På siden av dekket er det en firesifret såkalt DOT-kode som angir uke og år for når dekket er produsert. Er du usikker på om dekkene dine oppfyller kravene, er du velkommen innom verkstedet for en sjekk.


Avaldsnes Bilverksted – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!